Family Business Review – Lente – Zomer 2019

Nederlands  |  Français

Winnaar van de De Tijd/L’Écho Super Award tweede jaar op rij!

Op 12 maart reikten de Belgische financiële dagbladen De Tijd/L’Écho opnieuw de Fund Awards uit. Voor het tweede opeenvolgende jaar sleepte Degroof Petercam de felbegeerde ‘Super Award’ in de wacht. Die prijs bekroont de vermogensbeheerder met de best presterende aandelen- en obligatiefondsen over een periode van vijf jaar. Consistente prestaties vormen het belangrijkste criterium en vertegenwoordigen 40% van het puntentotaal. De drie andere criteria, elk goed voor 20%, zijn het rendement over vijf jaar, de prestaties tijdens dalende markten en de risicogewogen prestaties over vijf jaar.

* Hoogste gemiddelde score binnen een representatieve groep van internationale vermogensbeheerders voor de aandelen- en obligatie-expertise over een periode van vijf jaar.

Degroof Petercam Asset Management, de Belgische entiteit voor vermogensbeheer die deel uitmaakt van de groep Degroof Petercam, heeft de Super Award De Tijd/L’Echo 2018 en 2019 gewonnen als beste vermogensbeheerder voor aandelen en obligaties. Hoogste gemiddelde score binnen een representatieve groep van internationale vermogensbeheerders voor de aandelen- en obligatie-expertise over een periode van vijf jaar. Meer informatie vindt u op https://www.tijd.be/dossiers/fund-awards-2019

Peter De Coensel, Alexander Roose en Guy Lerminiaux.
© Debby Termonia

Video
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1