Xavier Van Campenhout zal van rol veranderen binnen de groep Degroof Petercam. Hij heeft besloten om de groep te blijven begeleiden als familiale aandeelhouder. In die optiek zal hij de raad van bestuur van Petercam Invest vervoegen – de holding waarin de participaties van de families Peterbroeck en Van Campenhout in de groep Degroof Petercam zijn ondergebracht – en zal hij eind december 2017 zijn functies als Deputy CEO neerleggen.

Hij zal verder nauw betrokken zijn bij de bank aangezien hij actief zal blijven als voorzitter van de Degroof Petercam Foundation. Daarnaast zal hij zijn expertise ten dienste stellen van een aantal activiteiten van de bank, zoals Private Equity, Family Office en Filantropie.

Lees verder

“We zullen Xavier als directielid en bestuurder missen. Het was een eer en een genoegen om met Xavier samen te werken. In naam van de leden van het directiecomité en van de raad van bestuur danken we hem van harte voor zijn inzet, deskundige visie en warm-menselijke manier waarop hij het DNA en de strategie van onze groep heeft meebepaald. We wensen hem alvast alle succes voor de toekomst en kijken ernaar uit om op zijn vaardigheden te kunnen blijven rekenen als familiale aandeelhouder.”

PHILIPPE MASSET, CEO EN ALAIN PHILIPPSON, VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Video
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1